Dienstag, 12. Juli 2022
اقدام اعتراضی زهرا صفایی و پرستو معینی در زندان قرچک ورامین
زهرا صفایی و فرزندش پرستو معینی، زندانیان سیاسی در زندان قرچک ورامین امروز سه شنبه ۲۱ تیرماه، با مطالبه ملاقات با محمدمسعود معینی دیگر عضو زندانی این خانواده دست به تحصن زدند. محرومیت این خانواده از ملاقات در حالی است که در قانون پیشبینیهایی برای ملاقات بین اعضای زندانی خانوادهها شده است، حتی اگر آنها در زندان های جداگانه تحمل حبس کنند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱، زهرا صفایی و فرزندش پرستو معینی زندانیان سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، دست به تحصن زدند.
اقدام اعتراضی این دو زندانی با مطالبه ملاقات با محمدمسعود معینی فرزند و برادر زندانی آنها صورت گرفته است. محرومیت این خانواده از ملاقات در حالی است که در قانون پیشبینیهایی برای ملاقات بین اعضای زندانی خانوادهها شده است، حتی اگر آنها در زندان های جداگانه تحمل حبس کنند.
یک منبع مطلع در این خصوص به هرانا گفت: «سه ماه است که زهرا صفایی و پرستو معینی درخواست ملاقات با محمدمسعود را دارند. درخواست ملاقات آنها با بی توجهی و مخالفت مسئولان مواجه شده بود تا نهایت دیروز اعلام کردند که امکان این ملاقات وجود دارد. به همین دلیل امروز آنها در کریدور زندان تا ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه تحصن کردند.»
این منبع افزود: «خانم صفایی که از مشکلات قلبی رنج میبرد، برای مصرف داروهای خود به بند بازگشت و زندانبانان در بند را بر روی آنها قفل کردند. بعد از اعتراض خانم صفایی و سایرین تنها با توهین جوابشان را میدادند. نهایتا بعد از یک ساعت با اعتراض زندانیان در را باز کردند و زهرا صفایی برای ادامه تحصن به دخترش پیوست. شماری از زندانیان سیاسی دیگر نیز در این تحصن آنها را همراهی کردند.»
خانم صفایی شهریورماه سال گذشته به دلیل بیماری قلبی چندین بار به بیمارستان اعزام شده و تحت عمل جراحی آنژیو قرار گرفت. زهرا صفایی در تاریخ ۲۳ فروردینماه امسال علیرغم تعیین وقت قبلی به دلیل مخالفت وی با انتقال با دستبند و پابند از اعزام به بیمارستان محروم شده بود.
زهرا صفایی و دختر وی پرستو معینی در تاریخ ۵ اسفندماه ۹۸ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند. خانم صفایی به همراه دخترش اواخر فروردین ۹۹ با پایان بازجوییها از زندان اوین به زندان قرچک ورامین تبعید شد. وی پیشتر در تاریخ ۸ تیرماه ۹۹ با تودیع قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان قرچک ورامین آزاد و در تاریخ ۵ مردادماه پس از حضور در دادسرای اوین با افزایش ۱۰ برابری میزان وثیقه (سه میلیارد تومان) مواجه شده و در نتیجه بازداشت و روز دوشنبه ۶ مرداد به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
پرستو معینی، زهرا صفایی و محمدمسعود معینی سرانجام بهمن ۹۹، توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمدمهدی شهمیرزادی هر یک از بابت اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند. زهرا صفایی علاوه بر این به اتهام توهین به رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی به تحمل ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد.
اعلامیه جهانی حقوق بشر:
ماده ۵-شکنجه ممنوع
ماده ٨-رعايت حقوق انسانى توسط قانون
ماده ٩-عدم توقيف،حبس يا تبعيد غيرقانونى
ماده ۲۵-حق خوراک مسکن مراقبتهای طبی برای همه
فعال حقوق بشر کوثر ولی زاده
پرستو معینی و زهرا صفایی در دوران محکومیت نیز با گشایش پرونده مواجه شدند.
زهرا صفایی پیش از این نیز بازداشت و زندان را در سابقه خود دارد. او در سال ۸۵ بازداشت و مدتی بعد آزاد شده بود. وی همچنین در دهه شصت به عنوان فعال سیاسی مدتی را در زندان سپری کرده بود. پدر خانم صفایی معروف به “حاجی صفایی” یکی از بازاریان سرشناس تهران بوده که در سال ۶۰ به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین خلق اعدام شد.
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
بازتابهای گسترده ویدئوی ضربوشتم دو دختر نوجوان بهدست گشت ارشاد؛ واکنش پلیس و دادستان نظامی
انتشار تصاویر ضربوشتم دو دختر نوجوان به دست نیروهای گشت ارشاد نیروی انتظامی در تهران واکنشهای گستردهای را در شبکههای اجتماعی به همراه ...
-
سپیده رشنو، فعال مدنی و نویسنده مخالف حجاب اجباری، روز پنجشنبه ۱۱ خرداد در اینستاگرام خود با اعلام این مطلب که «یک طرف، پای حضرات روی گلوی...
-
زینب (بهار) خنیاب پور، شهروند ساکن بهبهان، با دریافت ابلاغیه ای به دادسرای این شهر احضار شد. به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه ف...
-
روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت زنان، طلای پنهان اقتصاد ایران هستند اما سیاستی برای استفاده از ظرفیت این بخش از جامعه طراحی و تعریف نش...
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen