Freitag, 1. Juli 2022
زینب جلالیان تبعید در زندان یزد محروم از مرخصی درمانی با حکم حبس ابد
زینب جلالیان تبعید در زندان یزد محروم از مرخصی درمانی با حکم حبس ابد
زینب جلالیان تبعید در زندان یزد محروم از هر گونه امکان درمان، اعزام به مرخصی و بدون ملاقات با خانواده می باشد.
این زندانی سیاسی کرد که به حبس ابد محکوم است در این زندان بدون رعایت اصل تفکیک جرائم به سر می برد.
زینب جلالیان تبعید در زندان یزد با وجود مشکلات جسمی فراوان از جمله ناخنک چشم، ناراحتی کلیه و بیماری های گوارشی به هیچ امکانی برای درمان و رسیدگی های پزشکی دسترسی ندارد.
یک منبع مطلع در مورد زینب جلالیان تبعید در زندان یزد گفت: «علیرغم تشخیص پزشک بهداری زندان به ضرورت انتقال وی به بیمارستان های خارج از زندان به هیچ بیمارستانی انتقال داده نشده و صرفاً در بهداری زندان مورد معاینه های غیرتخصصی قرار می گیرد.»
به دلیل دور بودن شهر یزد با شهر سکونت خانواده جلالیان، مادر و پدر زینب امکان ملاقات او را هم ندارند.
این منبع مطلع افزود: «وضعیت پرونده ایشان در ابهام است. پس از زندان شدن امیرسالار داودی، آقای مصطفی نیلی وکالت خانم جلالیان را به عهده گرفت اما پیش از آنکه بتواند کاری انجام دهد، آقای نیلی هم به حبس محکوم شده و احتمالاً به زودی برای تحمل حبس برود.»
زینب جلالیان تبعید در زندان یزد و محکوم به حبس ابد
زینب جلالیان ۳۸ساله در سال ۸۸ به جرم محاربه از طریق عضویت در پژاک به اعدام محکوم شد. این حکم در سال ۹۰ به حبس ابد تخفیف یافت.
خانم جلالیان از زمان دستگیری در سال ۸۶ در کرمانشاه بدون یک روز مرخصی در اسارت به سر می برد.
وزارت اطلاعات به منظور شکنجه وی را از رسیدگی های پزشکی محروم کرده است. وی در حال حاضر تحت انواع فشارهای روانی قرار دارد و از حقوق خود به عنوان یک زندانی محروم می باشد تا زمانی که ابراز پشیمانی کرده و با وزارت اطلاعات همکاری کند.
مأموران وزارت اطلاعات در زندان قرچک نیز وی را تحت فشار برای همکاری قرار دادند.
یک تیم از مأموران وزارت اطلاعات روز ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ به زندان خوی رفته و زینب را بدون هیچ توضیحی از زندان بیرون کشیدند. روز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ معلوم شد که او را به چند زندان و سپس به زندان قرچک منتقل کرده اند.
خانم جلالیان در دوره حبس خود در زندان قرچک به بیماری کرونا مبتلا شد و به رغم اینکه آسم داشت ولی بدون رسیدگی پزشکی رها شد.
خانم جلالیان در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ اعتصاب غذا کرد و خواستار بازگشت به زندان خوی و رسیدگی های درمانی گردید. با این همه روز ۵ تیر ۱۳۹۹ او را با ضرب و شتم و خشونت به زندان کرمان منتقل کردند.
او به مدت ۳ ماه در زندان مرکزی کرمان در سلول انفرادی به سر برد و بعد از آزار و اذیت فراوان وی را مجدداً در تاریخ ۳ مهر ۱۳۹۹ به زندان کرمانشاه منتقل کردند.
روز ۱۹ آبان ۱۳۹۹ زندانی سیاسی کرد زینب جلالیان به طور ناگهانی از زندان کرمانشاه به زندان یزد منتقل شد. مأموران هیچ اطلاعاتی به وی ندادند. در حالی که این چهارمین بار ظرف ۶ماه بود که وی را به زندان جدیدی منتقل می کردند.
مواد اعلامیه جهانی حقوق بشر :
ماد ۳:حق حیات برای همه
ماده ۵:شکنجه ممنوع
ماده ۶:ارزش انسانی در همه جا
ماده ۲۵:حق خوراک پوشاک مسکن و مراقبت های طبی وخدمات اجتماعی لازم برای همه
کوثر ولی زلده فعال حقوق بشر
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
بازتابهای گسترده ویدئوی ضربوشتم دو دختر نوجوان بهدست گشت ارشاد؛ واکنش پلیس و دادستان نظامی
انتشار تصاویر ضربوشتم دو دختر نوجوان به دست نیروهای گشت ارشاد نیروی انتظامی در تهران واکنشهای گستردهای را در شبکههای اجتماعی به همراه ...
-
سپیده رشنو، فعال مدنی و نویسنده مخالف حجاب اجباری، روز پنجشنبه ۱۱ خرداد در اینستاگرام خود با اعلام این مطلب که «یک طرف، پای حضرات روی گلوی...
-
زینب (بهار) خنیاب پور، شهروند ساکن بهبهان، با دریافت ابلاغیه ای به دادسرای این شهر احضار شد. به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه ف...
-
روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت زنان، طلای پنهان اقتصاد ایران هستند اما سیاستی برای استفاده از ظرفیت این بخش از جامعه طراحی و تعریف نش...
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen